fbpx
Menu

Cakesmash fotoshoot

De eerste verjaardagsfotoshoot van jullie kind. Wij maken daar een bijzondere herinnering van met een Cake Smash fotoshoot in onze studio aan de Johan van Oldebarneveltstraat in Zeist.

 

De Cake Smash is overgewaaid uit de Verenigde Staten.

 

Wij maken een echt feestje van met jullie kind in het middelpunt. Vies mag het worden tijdens de cake smash! Dat geeft de leukste foto's. Meestal is het eerst even wennen in de onbekende omgeving van de studio. Wij nemen ruim de tijd voordat we lekker gaan fotograferen. We beginnen met jullie kind in feestkleding. Daarna mag hij of zij lekker los op de taart. In een andere outfit als jullie dat willen. We sluiten de sessie af met een aantal gezamenlijke famillie foto’s. Jullie kind bepaald meestal wanneer de sessie is afgelopen.


Vooraf bespreken wij het thema en de kleuren van de studio met jullie. In de studio hebben wij diverse achtergronden en accessoires, waarmee wij voor ieder kind een eigen unieke set inrichten.

 

Jullie kunnen ook kiezen voor een less is more cake smash fotoshoot, waarbij er geen ballonnen, vlaggetjes e.d. worden gebruikt alleen een achtergrond en je kindje. Dit geeft hele mooie resultaten en rustige foto's.

 

Wij gebruiken een 8 persoons dripcake van de Hema als basis voor de cake smash taart. De taart wordt helemaal versierd. Jullie mogen ook zelf een taart verzorgen. Zodat de cake voldoet aan de dieeteisen van jullie gezin.

 

 

 

Cake smash Pakketten

De Cake Smash pakketen bestaan uit:

 

De cake-smash studio staat in Zeist (gratis parkeren voor de deur)

Fotoshoot van +/- 1 uur. Afhankelijk van de aandachtspanne van de 1 jarige

Kleuren & thema versiering in overleg (ruime keuze )

Inclusief lekkere Dripcake taart in bijpassen kleur en thema

CAKE SMASH Goud

 

 • Inclusief 25 digitale bestanden naar keuze
 • Inclusief een “kindvriendelijk” kartonnen fotoboekje met 25 foto’s
 • Prints van alle foto’s zijn te bestellen via onze webshop
 • €25,— besteltegoed in onze webshop.

 

CAKE SMASH Goud € 300,—

CAKE SMASH Zilver

 

 • Inclusief 15 digitale bestanden naar keuze
 • Inclusief een “kindvriendelijk” kartonnen fotoboekje met 15 foto’s.
 • Alle foto’s zijn te bestellen via onze webshop
 • €15,— besteltegoed in onze webshop.

 

CAKE SMASH Zilver € 225,—

CAKESMASH Brons

 

 • Inclusief 5 digitale bestanden naar keuze.
 • Alle foto’s zijn te bestellen via onze webshop
 • €10,— besteltegoed in onze webshop.

 

CAKESMASH Brons € 175,—

Cake Smash Veelgestelde vragen?

 

Wat is het beste moment om een cake smash te plannen?

 • In de VS worden de Cake Smash fotoshoots meestal gepland rondom de 11de maand van het eerste levensjaar. De Cake Smash foto's worden dan gebruikt op de uitnodiging voor het eerste verjaardagfeestje. Jullie kennen je kind het beste en bepalen op welk moment jullie de shoot laten plaatsvinden. Voor mij is er geen leeftijdsgrens aan een Cake Smash fotoshoot

Gaan broertjes, zusjes en ouders ook op de foto?

 • We maken een famillie happening van de Cake Smash fotoshoot. Iedereen van het gezin mag meedoen. We zetten wel de cake smashes in het middelpunt. De eerste verjaardag van ieder kind is ee mijlpaal en die leggen we vast. Daarvoor of daarna maken we foto's met de andere kinderen. Natuurlijk maken we een groepsfoto van het hele gezin. De regel is alles mag en niks moet. Vanwege Covid-19 is het op dit moment niet verstandig om andere personen buiten jullie directe gezin mee te nemen naar de studio.

Is de fotoshoot inclusief decoraties?

 • In overleg met jullie verzorgen wij de inrichting van de set. Wij hebben versWij hebben een aantal verschillende taart standaarden staan. Wij beschikken over een “1”, de letters “Een” of “One”

Uit welke thema’s kan ik kiezen?

Graag horen wij van jullie in welk thema met welke kleuren de fotoset met worden ingericht. Bedenk wel less is vaak more. Uiteindelijk gaat het in jullie kind.

 

Hoe lang duurt een sessie?

 • Wij nemen alle tijd voor de fotoshoot. Wij gaan uit van een uur fotograferen. De lengte van de fotoshoot wordt meestal bepaald door de aandachtspanne van de jarige. Wij adviseren om je kind niet uit zijn slaapje te wekken thuis. Een kwartier of half uur later beginnen is niet erg.

Hoe werkt het als mijn kind ziek is?

 • Een kind dat ziek is beleeft geen plezier aan de sessie. We gaan de fotoshoot opnieuw met jullie afspreken. Bel mij wel zo snel mogelijk op als jullie denken dat de fotoshoot geen doorgang kan vinden vanwege ziekte van jullie kleine of een positieve corona test. Niet verschijnen zonder afmelding (No Show) worden in rekening gebracht.

Wat kost een Cake Smash fotoshoot?

 • Wij bieden drie verschillende pakketten aan. De pakketten zijn Goud, Zilver en Brons. De verschillen kunt u hier bekijken.

Hoe krijg ik de foto’s van de Cake Smash fotoshoot?

 • Jullie ontvangen de selectie met foto's via een wetransfer bestand. Het aantal foto's is afhankelijk van het gekozen pakket. Jullie kunnen ook direct afdrukken bestellen in mijn webshop.

Worden de foto’s bewerkt?

 • Alle foto’s in de galerie waar jullie uit kunnen kiezen en kunnen bestellen worden professioneel bewerkt met Photoshop..

Kan ik ook afdrukken bestellen van de Cake Smash fotoshoot?

 • Via onze webshop bij Oypo kunnen jullie verschillende producten met de foto’s bestellen. Te bestellen zijn losse fotoafdrukken, Wanddecoraties, luxe wanddecoraties, ingelijste foto’s en fotokado’s. Na de fotoshoot ontvangen jullie een e-mail met een directe link met een inlogcode. De foto’s zijn alleen te bekijken met deze link en inlog code.

Hoe lang kan ik de foto's bestellen?

 • Jullie foto's blijven een maand in de webshop beschikbaar.

Is er een leeftijdsgrens aan de Cake Smash fotoshoot?

 • Iedereen van 9 maanden tot 99 jaar mag bij mij in de studio een Cake Smash fotoshoot doen. Er is geen leeftijdsgrens.

Ik zie mijn vraag er niet bijstaan of heb een andere vraag?

 • Geen probleem! Bellen mag altijd Bel mij op 0654912594

 

 

 

Reserveer EEN Cake smasH FoTOShoot

Reserveer een Cake Smash fotoshoot door het onderstaande formulier in te vullen.

VERZEND
AANVRAAG

Je aanvraag is succesvol verzonden. dankjewel. /Form submitted successfully, thank you.Er ging iets fout met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw alsjeblieft. Error submitting form, please try again.

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594

Studio/Bezoekadres:

Johan van Oldebarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist
Post

Fröbellaan 42 3706 TH Zeist
The Netherlands

 

 

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594