fbpx
Menu

Bedrijfsfotografie

Voor de zakelijke markt biedt hij verschillende diensten aan op het gebied van fotografie. Zijn werkzaamheden omvatten verschillende vormen van reportage- en portretfotografie op locatie en in de studio.

Journalistieke producties

Voor media, instellingen en bedrijven maakt hij journalistieke portretten en beelden met een actueel karakter. Deze beelden maakt hij op eigen initiatief en op verzoek, vaak voor een specifieke publicatie. Te denken valt aan beelden voor uw relatiemagazine, met daarin editorials, interviews, artikelen en columns. Ook bij commerciële teksten kan hij uw fotografie verzorgen.

Voorbeelden

Bedrijfsreportages

Wilt u uw bedrijf of instelling visueel onder de aandacht brengen van uw doelgroepen? Uw relaties laten zien hoe u werkt of wat de mogelijkheden zijn van uw dienst of product? Of wilt u een samenhangende serie beelden van uw organisatie voor een publicatie? Wellicht is een bedrijfsreportage dan een goede oplossing voor u. In overleg met u maken wij een beeldverhaal over uw organisatie, die u in de media kunt gebruiken.

Voorbeelden

Evenementenfotografie

Heeft u een conferentie of symposium, bedrijfspresentatie of -uitje? Voor uw organisatie juist de momenten waarop u zich aan de wereld laat zien. Door dit op een betrokken en juiste wijze vast te leggen weten wij het rendement van uw activiteit te vergroten. U beschikt immers over beelden waarmee u uw bedrijf kan laten zien aan uw relaties.

Voorbeelden

Voor vragen, opdrachten of offertes kunt u ten aller tijden contact opnemen via onze contact pagina, e-mail of telefoon.

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594

Studio/Bezoekadres:

Johan van Oldebarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist
Post

Fröbellaan 42 3706 TH Zeist
The Netherlands

 

 

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594

%d bloggers liken dit: