Menu

Vertel mij meer

‘Als ik om me heen kijk is er altijd wat te ontdekken.’

Als ik om me heen kijk is er altijd wat te ontdekken. Met mijn foto’s en reportages laat ik anderen de wereld zien door mijn lens. Mijn reportages zijn verhalen in beeld van zowel gewone als bijzondere plekken, het dagelijks leven en uitzonderlijke gebeurtenissen. Iedereen herkent daar eigen emoties in. Dit met een knipoog en een beetje humor vastleggen, dat is waar ik naar streef en wat verhalen sterk maakt. Ik ben dan ook altijd op zoek naar wat een beeld net even anders maakt. Het maakt niet uit of het om portretten gaat, het fotograferen van een evenement of een journalistieke reportage, want als je goed kijkt vind je altijd een verhaal.

Het voornaamste doel van een reportage is om jouw verhaal te vertellen. Dat kan in verschillende vormen en bij uiteenlopende gelegenheden.

 

Vertel mij meer

Een goede foto van jezelf is een belangrijke manier om je te presenteren, zowel op je website, Social media en voor andere doeleinden.

 

Vertel mij meer

Het vastleggen van evenementen is een prachtige gelegenheid voor jouw bedrijf. Het is een prachtige terugblik om het evenement in beeld te brengen.

 

Vertel mij meer

Mijn kracht is dat ik vanuit een bijzonder perspectief het hele verhaal in één beeld of serie weet te vertellen.

 

Vertel mij meer..

VIDEO

Het in een korte video productie brengen van een journalistieke of commerciële boodschap verhogen het bereik van je communicatie in de online medial. Ik heb alle middelen ter beschikking om jouw verhaal ook op video vast te leggen en te editen.

 

Vertel mij meer

Portfolio

‘Bekijk mijn portfolio, er is altijd wat te zien.

Bekijk meer van mijn portfolio,

Over Mij

"Niemand kent de foto, die ik niet gemaakt heb'

1967-1974

De wereld ontdekken

Mijn eerste camera kwam uit een pakje cornflakes. Maar dat geldt niet voor mijn kennismaking met fotograferen, want zowel mijn vader als mijn grootvader waren amateurfotografen. Ik herinner me dat ik moest oppassen als ik in de kleine doka van mijn vader stond. De ontwikkel vloeistof was een bijtend goedje dat zurig rook. Van de fixeer herinner ik me vooral die lobbig was. De magie vanaf het indrukken van de sluiter via de donkere kamer naar een tastbare foto had mij al jong in zijn greep. Het was heel fijn om mijn passie te kunnen delen met mijn vader.

1974 - 1982

Op school had ik altijd een camera bij mij

Van jongs af aan had ik altijd mijn camera bij me. Het dagelijks leven van een middelbare scholier werd dan door mij vastgelegd. Ik heb mijzelf het fotograferen aangeleerd met de kennis en hulp van mijn vader.

1982-2008

Het Rotterdamse studenten leven vastleggen

Vanaf mijn eerste jaar als student bedrijfseconomie was ik bestuurslid van de fotoclub van de studentenvereniging. In die tijd fotografeerde ik alle evenementen van de studentenvereniging en één van de mooiste bijbaantjes in mijn studententijd was het fotograferen van bruiloften. Dit heb ik in die tijd dan ook zo’n 300 keer gedaan. Ik vond het fotograferen eigenlijk leuker dan in de collegebanken zitten, maar studeerde af als bedrijfseconoom. Het zou nog twintig jaar duren voordat ik in 2008 opnieuw in de collegebanken zat. Deze keer van de Fotoacademie in Amsterdam.

2008-2012

Op de Fotoacademie heb ik leren kijken

Kijken naar mijzelf. Kijken naar mijn omgegving en technisch leren kijkenb. Op een gegeven moment wilde ik toch iets anders dan te werken op een kantoor, waarbij je iedere dag dezelfde mensen tegenkomt. Ik wilde het anders en was op zoek naar meer creativiteit, meer vrijheid en het werken met verschillende mensen. Fotografie biedt mij de gelegenheid om deze wens in vervulling te laten gaan.

2010-2012

Het project Landschap van de Shoah

Als afstudeerproject voor de Fotoacademie heb ik een beeldonderzoek gedaan naar Het Landschap van de Shoah. Welke typen van landschap kom je tegen op de plekken, die verbonden zijn met de Holocaust. Ik heb hier een boek over uitgegeven.

2014 -

Met OogOpZeist.nl zette ik mijzelf op de kaart

Na de fotoacademie was het beste een lastige zoektocht om voor jezelf een markt te creëren als fotograaf. Door te starten met OogopZeist en ZeistinBeeld heb mezelf opgewerkt tot de meest bekende fotograaf van Zeist.

2016

ZeistinBeeld.nl

Gebeurtenissen en locaties zijn nog steeds grote drijfveren achter mijn werk. Niet voor niets leg ik voor Zeistinbeeld.nl het leven in Zeist vast. Het liefst met een knipoog en een beetje humor. Ik ben altijd op zoek naar wat een beeld net even anders maakt, want als ik om me heen kijk is er altijd iets te ontdekken.

2018 -

Bewegend beeld

In 2018 is de nadruk komen te liggen op opdrachten voor DPGMEDIA voornamelijk Het AD UN. Voor hen maak ik zowel fotografie als video producties. Voor andere opdrachtgevers fotografeer ik Portretten, bedrijfsreportages en evenementen.

Volg
mijn
verhaal

Werkwijze

Niet alleen het resultaat maar ook het proces telt!

Boasphoto neemt zijn werkplek graag mee op lokatie

Boasphoto beschikt over een eigen studio ruimte

Boasphoto hanteert de volgende tarieven

Opdrachtgevers

Gemeente Zeist
Algemeen Dagblad
De Persgroep
Rabobank
Oud London
Internationaal Lied Festival Zeist
Reinaerde
Bartimeus
Figi
Mondriaan Fonds
Leuk in Zeist
Zeister Muziekdagen
Stichtse Vrije School
RK Woningbouwvereniging
NOS
Ginopress
Intervisual Studio
Slot Zeist

Contact Us

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur.

Send Message

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594

Studio/Bezoekadres:

Johan van Oldebarneveltlaan 62
3705 HJ Zeist
Post

Fröbellaan 42 3706 TH Zeist
The Netherlands

 

 

Contactgegevens:

E-mail: mel@boasphoto.nl

Mobiel: +31654912594