Portret Fotografie

Profiel-Portret – Social Media Pakket Solo

Heeft u een profiel op LinkedIn, Facebook, B2B Netwerk? Of heeft u een portretfoto op uw eigen website? Dat vakantie kiekje is helaas niet echt representatief voor u uitstraling. Een goed en representatief portret dat laat zien wie u bent? In onze studio kunt u terecht voor een kleine serie professionele profielportretten, die u kunt gebruiken om uzelf, op een persoonlijke manier, te presenteren op Internet, op uw CV en in persberichten.

Voorbeelden

Profielportretten voor organisaties – Social Media Pakket Corporate

Zijn veel van uw medewerkers vertegenwoordigd binnen social media, zoals LinkedIn of heeft uw bedrijf een Facebook pagina? Helaas ontbreekt uw corporate image in deze foto’s. Is het u ook nog niet gelukt om alle medewerkers op dezelfde wijze in een smoelenboek op uw internet of extranet te presenteren? U heeft behoefte aan representatieve en actuele profielportretten van u en uw medewerkers? Wij verzorgen, met onze mobiele studio op locatie en in uw bedrijf of instelling profielportretten van uw medewerkers.

Voorbeelden

Voor vragen, opdrachten of offertes kunt u ten aller tijden contact opnemen via onze contact pagina, e-mail of telefoon.

C o n t a c t