Funshoot met vriendinnen

€5,-- of €10,-- korting per persoon

Winteraanbieding €5,– of €10,– korting per persoon

Pimp Facebook met foto’s van een echte studioshoot

Fotoshoot met vriendinnen

Maak van je tienerparty een modellen fotoshoot in studio P’arts in Zeist. Willen jij en je vriendinnen een echte modellenshoot. In studio Montauban staat alles voor je klaar. Neem je vriendinnen mee en kom naar de studio.

Het ideale aantal deelnemers voor een funshoot is 8 tot 12 personen. De gemiddelde fotoshoot duurt 3 uur.

Hoeveel foto’s krijgt iedere deelnemer?

Iedere deelnemer krijg tenminste 10 fantastische foto’s digitaal waar je facebook, hyves profiel, monitor of digitale fotolijstje mee kan pimpen. Deze foto’s worden  aangeleverd via e-mail. Iedereen krijgt ook digitaal de groeps- en vriendinnenfoto’s. De foto’s worden nabewerkt met Lightroom of Photoshop zodat je er extra goed uitziet. Jullie kunnen de foto’s binnen 14 dagen downloaden via de website.  A4 Prints of groter zijn na te bestellen via onze website. Het is ook mogelijk de rechten af te kopen.

Funshoot in studio Montauban

Strike the pose

Hoe gaat de shoot?

We starten de fotoshoot met een groepsfoto. Dan komt iedereen apart aan bod. Als we nog tijd over hebben maken we ook een aantal vriendinnen foto’s,springfoto’s en een afsluitende groepsfoto. Een funshoot in de studio is vooral een leuke middag, die je samen met je vriendinnen beleeft. De kamera is gekoppeld aan een beeldscherm, zodat je lekker mee kan kijken met de fotograaf.

Wij zijn altijd in voor creatieve ideeën of thema’s, daar werken wij graag aan mee.Lees ook onze fotoshoot tips.

Als jullie willen kan de ruimte worden gebruikt om na afloop samen te eten en nog even na te genieten van de fotoshoot. Een funshoot in de studio is vooral een leuke middag, die je samen met je vriendinnen beleeft.

Distributie en Gebruik van de foto’s?
Ik gebruik internet voor het distribueren en het nabestellen van de foto’s. Daarnaast wil ik de foto’s kunnen gebruiken voor promotiedoeleinde op mijn websites, hyves en facebook. Ik zal de foto’s niet gebruiken voor andere doelen zonder de uitdrukkelijke toestemming. Deze foto’s zijn alleen voor jullie persoonlijk gebruik en mogen niet worden gepubliceerd zonder mijn toestemming en/of naamsvermelding.
Als je deelneemt aan een fotoshoot geef je toestemming voor:- Het plaatsen van de foto’s in een webgallery op mijn websites.- Het gebruik van de foto’s voor reclame en promotiedoeleinden van fun fotoshoots bij Boasphoto.nl

Het kan zijn dat je ouders of verzorgers dit liever niet hebben.Zij kunnen dit kenbaar maken door een mail aan mij te sturen via het contact formulier.

Wat zijn de kosten?

Wij bieden verschillende pakketten aan voor een fotoshoot. Lees er meer over in pakketten en kosten.

Het is altijd mogelijk om een aanbieding op maat te doen. De kosten van een fotoshoot zijn vanaf  25,– per persoon. Het minimum is bedrag voor een fotoshoot is €250,–

Wij werken samen met 2 visagistes, die jullie kunnen opmaken als echte fotomodellen. De kosten voor visagie zijn vanaf € 60,–

Je kan ook bij ons blijven eten na afloop van de shoot. We bieden jullie bijvoorbeeld een lekkere wrap maaltijd (kip, gehakt, vegetarisch, kaas) met salades, guacamole tortilla chips inclusief de drankjes voor, tijdens en na de shoot. De kosten zijn vanaf € 10,–. Heb je andere wensen neem dan contact met ons op. Download de flyer van de funshoot.

Funshoot Boeken of meer informatie aanvragen?

Wil je meer foto’s van fun fotoshoots bekijken het kan hier.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

C o n t a c t