Concert Hermes House Band 30 jaar in Soc Hermes

De grootste feestband van Nederland bestaat 30 jaar. De hermes House band is alle verschillende samenstellingen trad op 28 november op in zijn thuishaven Sociteit Hermes Rottedam. In 1984 was ik erbij als fotograaf. Bij dit optreden kon ik natuurlijk niet ontbreken. In de webshop alle foto’s van dit concert en het concert van 5 jaar geleden. Jubileum Hermes House Band 25 jaar in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Met bijna 100 bandleden en hitnoteringen in meer dan 26 landen kan de Hermes House Band zich inmiddels de grootste en meest succesvolle feestband van Nederland noemen. Op 28 november 2015 viert de band haar 30ste verjaardag “gewoon” thuis in Rotterdam. Eén van de langst bestaande bands uit de Nederlandse popgeschiedenis verzorgt een avondvullend muziekprogramma met bijna alle 100 (oud)-muzikanten.

Naast de studentenband, die nog wekelijks in Nederland optreedt, spelen ook de Internationale HHB en de originele bezetting uit 1984 in verassende combinaties. Na drie decennia omzwervingen over de hele wereld, is de complete band weer thuis op Sociëteit Hermes, waar het allemaal begon.

 

[pp_gallery id=”2503″ style-id=”__full-size-images__”] 

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

C o n t a c t