Bruidreportages

De onderlinge klik tussen bruidspaar en fotograaf is net zo belangrijker als het moment waarop de camera klikt. Mel Boas heeft een groot aantal bruiloften gefotografeerd in de afgelopen 25 jaar. Hij legt de mooiste dag vast zoals u dat wil. Mel Boas is een fotograaf die de gebeurtenissen en sfeer van deze dag perfect weet vast te leggen. Zo kunt u nog lang nagenieten van die mooie dag.Voorpagina trouwalbum

Stijl

Zijn stijl kenmerkt zich door een documentaire reportageachtige stijl van fotograferen. Een door hem gemaakte reportage is een mooi beeldverslag van alle officiële momenten, daarnaast heeft hij ook oog voor het onverwachte en de gebeurtenissen, die zich buiten het gezichtsveld van het bruidspaar afspelen. Op uw trouwdag is hij er voor u, om deze dag op een onvergetelijke manier vast te leggen.
Afhankelijk van uw wensen nemen we veel of weinig tijd voor het maken van de formele trouwfoto’s, staatsiefoto’s met familie en bruidpersoneel. Eventueel kunnen de formele trouwfoto’s ook op een andere dag gemaakt worden als dit onderdeel, bijvoorbeeld door het weer geen doorgang kan vinden.

Werkwijze

Na het eerste telefonische contact en een indicatie van de kosten, nodigt hij u uit om kennis te maken, zijn werk te komen bekijken en het plan voor de trouwdag /draaiboek door te nemen. U kunt meteen van de gelegenheid gebruik maken om verlovingsfoto’s te maken in onze studio.
U ontvangt van mij een offerte waarop de prijzen en afspraken zijn vastgelegd. Na de opdracht bevestiging wil hij graag op de hoogte gehouden worden van de voorbereidingen door het toezenden van de uitnodiging en de informatie van de ceremoniemeester. Bij bijzondere fotowensen kan hij altijd behulpzaam zijn. Kort voor de bruiloft ontvangt hij graag het definitieve draaiboek.

Na de bruiloft

Binnen 1 à 2 weken na de bruiloft plaatst hij een selectie van de foto’s online. Hier kunt u en uw familie rustig de foto’s bekijken, een selectie maken voor het trouwalbum en een keuze maken voor nabestellingen. Toegang tot de foto’s wordt beveiligd met een wachtwoord. Dezelfde selectie van foto’s kan ook op CD worden gezet, als dat de voorkeur heeft. Op basis hiervan, aangevuld met zijn adviezen stellen wij samen het trouwboek vast. Voordat het album definitief gedrukt gaat worden krijgt u een PDF toegestuurd om de opmaak te controleren. Onder normale omstandigheden duurt de productie van een album 6 tot 12 weken.

Albums

Nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bruidsalbums. Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een trouwalbum op Apple iPad. Dit is de meest geavanceerde manier om uw bruiloft aan uw famillie en vrienden te laten zien. Wordt u de eerste klant voor het de iWeddingAlbum? Levering is mogelijk inclusief of exclusief Apple iPad

Digitaal album

Er is een enorme diversiteit aan digitaal op te maken fotoalbums op de markt. Het aanbod verandert dagelijks met nieuwe opties en mogelijkheden. Alles is dus mogelijk en volledig naar uw wensen en budget in te vullen. Zij kunnen uw album ook opmaken voor Apple Ipad.

De opmaak van een digitaal fotoalbum vind geheel op de computer plaats. Alle bladen worden op hoogwaardig fotopapier afgedrukt en naar keuze in glanzend of mat geleverd.

De geselecteerde foto’s worden bewerkt in photoshop. U ontvangt de foto’s in groot(afdrukken) en klein (beeldschermen) formaat op 3 DVD’s . Deze zijn direct na te bestellen via de website boasphoto.nl, door familie en vrienden. Alle prints worden verwerkt door Nederlands bekendste professionele fotolab.

Zijn album leverancier biedt onder andere een liggend A3 album. Deze albums hebben een prachtige kwaliteit en zijn losbladig uitbreidbaar tot 72 pagina’s. Een giftbox, om het boek te beschermen, behoort ook tot de mogelijkheden, hierop kan eventueel ook een foto geplaatst worden. Eén van de voordelen van deze werkwijze is dat het album eenvoudig is om te zetten naar een A4 album, als herinneringsalbum voor ouders en bruidspersoneel.Pagina uit trouwalbum

Traditioneel geplakt album

Een selectie van ca. 70-150 foto’s (in diverse formaten) worden verwerkt in een hoge kwaliteit. Alle foto’s worden door een vak laboratorium op fotopapier afgedrukt. Zij leveren albums van hoogwaardige kwaliteit en van diverse merken. Verschillende merken en soorten kan Mel u presenteren. Alle albums worden geleverd in een luxe opbergdoos.

Kosten

Op een bruiloft werkt Mel met een tarief per dagdeel, omdat hij er die dag voor u is en een mooie reportage wil maken. Dat moet een afgerond geheel zijn. Neem contact met hem op voor een vrijblijvende prijsindicatie.Brandstofvergoeding: € 0,30/km. Reistijd binnen Nederland wordt niet berekend. Daarbuiten in overleg. Alle prijzen zijn incl. 19% BTW, exclusief evt. verzendkosten.

Levering volgens de algemene voorwaarden van de fotografenfederatie / prijswijzigingen voorbehouden.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

C o n t a c t